Corja Kuiken psycholoog

Corja Kuiken, Psycholoog

Met respect voor uw eigenheid loop ik graag een eindje met u op, letterlijk en figuurlijk. Ik wil mijn professionele kwaliteiten benutten om u in staat te stellen nu en in de toekomst beter om te gaan met moeilijke situaties.

Corja

Mijn loopbaan startte ik in de verpleging. Na een aantal jaar vooral bezig te zijn geweest met het lichamelijke welzijn, wilde ik mij concentreren op het geestelijke welzijn.

Ik volgde de opleidingen Psycho-sociale educatie, Yoga, en de trainersopleiding Mindfulness.
Omdat ik nog meer wilde weten ging ik psychologie studeren. Ik koos voor de master klinische psychologie en richtte mij op het begeleiden van mensen met kanker. Dit brengt mijn opleidingen en interesses samen.
Sinds 2000 ben ik zelfstandig ondernemer.

Om stil te staan bij ons innerlijk, om te ontdekken wat we werkelijk willen, laat ik me graag inspireren door de natuur. De natuur helpt ons beter te luisteren naar het innerlijke gevoel. Daar zijn antwoorden op belangrijke vragen te vinden. In de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je slaat letterlijk nieuwe wegen in en ontdekt nieuwe horizonten. Daarom loop ik graag ook letterlijk een eindje met u op.

Uiteraard blijf ik mij bijscholen.
Recent rondde ik de bijscholing af voor supervisor (bij ABvC)